Appartement Buena Vista, Spanje,
Costa del Sol, Marbella, La Quinta Golf

La Quinta Golf & Country Club. Het appartement ligt op het hoogste punt van La Quinta golf met 3, 9 - hole's golfbanen. Op het complex bevindt zich een Spa, een Gym en een paddle tennisbaan. Er is een clubhouse met restaurant, gourmet winkel en een 5 sterren hotel met restaurant.

Omgeving met vele mogelijkheden. De ligging van het appartement biedt een grote variëteit aan recreatieve en actieve mogelijkheden. Het strand ligt op 10 minuten en het bruisende Puerto Banus en Marbella op 15 minuten. In een straal van 20 auto minuten liggen 10 sublieme 18 - hole's golfbanen. Prachtige wandelgebieden liggen in Parque National Sierra Grazalema en Las Nieves. Malaga heeft een mooi en gezellig winkelcentrum, vele theaters en musea. De moeite waard is Alcazaba, een Moors fort, hoog boven de stad. Skiën op de allerhoogste bergtoppen van de Sierra Nevada. Andalucia biedt een schitterend achterland, prachtige vergezichten en goede wegen.

Historie en cultuur. Historische en cultuurrijke steden zoals: Ronda, Cadiz, Granada, Sevilla, Cordoba en ook witte dorpen zoals: Mijas, Antequera, Arcos de la Frontera, Grazalema, Casares, Gaucin, Olvera zijn goed bereikbaar.

Bereikbaarheid. De luchthaven van Malaga ligt op 45 auto minuten.

 

Klik en ga naar de site La Quinta Golf & Country Club

Omgeving

Andalucia

Landschap

Appartement Buena Vista, Spanje,
Costa del Sol, Marbella, La Quinta Golf